Jump to content


Photo

Forum Button


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Shiennar

Shiennar

    Advanced Member

  • Moderator
  • 375 posts
  • LocationNorway

Posted 19 August 2014 - 04:17 PM

Going into a subforum removes the 'Forum' button at the bar on top. More accurately, the graphic as the space is still clickable.


  • Howardrop, VeraKLMjax, AndrewLEK and 3 others like this
There are such things as 'stupid questions', but ask them anyways. Because, really, stupid confusion is worse.

#2 Shiennar

Shiennar

    Advanced Member

  • Moderator
  • 375 posts
  • LocationNorway

Posted 19 August 2014 - 05:12 PM

Minipriesty reports that going to a red theme fixes that particular bug, however he found another one where some of the buttons doesnt turn red in the red theme.


  • AndrewLEK, rheals11 and brucejf1 like this
There are such things as 'stupid questions', but ask them anyways. Because, really, stupid confusion is worse.

#3 Zichi

Zichi

    My mom says I'm special

  • Administrator
  • 146 posts
  • LocationSweden

Posted 20 August 2014 - 04:52 PM

Sounds fun! You'll get the fun job of showing me later :D


  • rheals11 and brucejf1 like this

abj4k7V.jpg


#4 Shiennar

Shiennar

    Advanced Member

  • Moderator
  • 375 posts
  • LocationNorway

Posted 20 August 2014 - 06:31 PM

Fg5w5Zr.jpg


  • rheals11 and brucejf1 like this
There are such things as 'stupid questions', but ask them anyways. Because, really, stupid confusion is worse.

#5 Zichi

Zichi

    My mom says I'm special

  • Administrator
  • 146 posts
  • LocationSweden

Posted 21 August 2014 - 11:40 AM

That means that the reset button is broken. Thanks. I'll get right on to it.


  • rheals11 and brucejf1 like this

abj4k7V.jpg


#6 Shiennar

Shiennar

    Advanced Member

  • Moderator
  • 375 posts
  • LocationNorway

Posted 21 August 2014 - 11:45 AM

Fixed on my side.


  • brucejf1 likes this
There are such things as 'stupid questions', but ask them anyways. Because, really, stupid confusion is worse.

#7 Zichi

Zichi

    My mom says I'm special

  • Administrator
  • 146 posts
  • LocationSweden

Posted 21 August 2014 - 11:51 AM

There we go, now when you choose "reset" it should be popping back to the red theme again.

 

If it is still broken, try swapping color and go back to the desired one again.

 

Problem should no longer exist.

 

~closed~


  • brucejf1 likes this

abj4k7V.jpg


#8 Shiennar

Shiennar

    Advanced Member

  • Moderator
  • 375 posts
  • LocationNorway

Posted 04 October 2014 - 10:26 AM

The bug is back


  • brucejf1 likes this
There are such things as 'stupid questions', but ask them anyways. Because, really, stupid confusion is worse.

#9 Zichi

Zichi

    My mom says I'm special

  • Administrator
  • 146 posts
  • LocationSweden

Posted 08 October 2014 - 08:18 AM

Try now, make sure to test on a new browser or a new device.

 

I've swapped out the default color to no color with colored text instead.

 

Works on my VB workstation.


  • brucejf1 likes this

abj4k7V.jpg


#10 WarrenJailla

WarrenJailla

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 March 2017 - 08:10 AM

I don't think if this is the right thread that i'm going to report a forum bug but i will place it here. So first things first. When i first come to this server i registered so that i can be member of this community. Then when i logged in and Check the box for Keep me logged-in then press the Log-in button. Then try to close the tab, then when i come back to the site i'm not logged-in i need to Put my email address and password again in order for us to log in. Please fix this
  • brucejf1 likes this

#11 Jeffreymup

Jeffreymup

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 3 posts

Posted 15 April 2017 - 07:40 PM

Hi, No not the save button, indeed only the cancel button. Thanks for the tip. Regards, Erik
  • brucejf1 likes this

#12 TommieTrari

TommieTrari

    Newbie

  • Member
  • Pip
  • 1 posts

Posted 23 June 2017 - 10:58 AM

buy Hanfsamen and grow indoor or outdoor




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users